Friday, February 7

Pilihan Di Tangan Anda

Fabrik pilihan masa kini! Lupakan jenama yang lain, jenama yang tidak lagi eksklusif dan yang super mahal disebabkan jenama.
Betul kata orang, jauh perjalanan luas pemandangan dan masa mengajar kita menjadi dewasa. 8 tahun berkecimpung di dalam bidang ini memberi 1001 pengalaman yang amat berharga. Segalanya dilewati dan dirasai pahit manisnya. Bermula dengan rentak pelanggan sehinggalah karenah dominasi pihak pembekal.

Sejujurnya, sebagai pihak penyedia perkhidmatan, kami ingin melihat pelanggan kami berpuashati dengan setiap sen yang dibayar. Kami inginkan pelanggan kami gembira dengan produk & khidmat kami. Kami menganggap pelanggan kami adalah kawan jangka panjang. InsyaAllah, kawan inilah nanti yang akan menyampaikan cerita-cerita menarik kepada kawan-kawannya yang lain.

Alhamdulillah, sepanjang 8 tahun di bidang ini, pihak pelanggan amat sukakan perkhidmatan kami. Ramai yang telah datang semula untuk membuat tempahan baru selepas 2,3 tahun. Kami amat berterima kasih diatas kepercayaan berterusan yang mereka berikan.

Menyentuh pihak pembekal pula, disinilah ujian yang lebih besar yang tidak dapat dielak, harus kita tangani.
Bidang hiasan memerlukan kepakaran kita untuk merealisasikan keinginan pelanggan. Cadangan atau proposal kita perlu cerdik, menarik dan memberikan WOW kepada pelanggan. Disinilah daya kreativiti dan ilham sangat-sangat diperlukan. Alhamdulillah, Designer kami yang pakar mampu untuk menangani dan membuat sebutharga yang akhirnya dipersetujui oleh pihak pelanggan kami.

Designer kami selalunya akan memilih fabrik yang ada di dalam koleksi kami. PASAYA adalah jenama fabrik yang amat menjadi pilihan masa kini. Ianya lebih eksklusif berbanding jenama lain yang telah lama dan senang di dapati di pasaran. Harganya pun agak berpatutan dibandingkan dengan janama fabrik yang "bernama" di negara kita. Jika tuan/puan bercadang untuk menukar langsir baru, PASAYA memang menjadi pilihan kami untuk kami cadangkan kepada tuan/puan.

Cubalah!


1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI